Spring til indhold

TIPS OM SUNDHED

Ernæring og Sundhed – Hvad mener Du?

Nytomsundhed sætter focus på vores hverdag. Vi er kommet godt igang med 2024, og mange ønsker at sætte nye mål om en sundere hverdag. Ofte sker det, når man begynder på et nyt år, at man har lyst til at der skal ske noget nyt. Man vil gerne tage sig sammen, men hvordan kommer man igang. Motivationen er der, og det er en god begyndelse.

Mange af os lever et travlt liv, og der er mange ender der skal nå sammen. Det er en stor udfordring at finde tiden. Det kræver at vi har overskud og energi hver dag. Uanset om man har job ude eller hjemme, har vi brug for god og sund ernæring til at opretholde kroppens basale behov. Se hvad du kan gøre for at dække kroppens behov på en meget nem måde. Klik her

Vores valg af sund og nærende mad er vigtigt, det er der ikke så meget nyt i. Men det kniber tit med at få tilberedt og spist vitaminrige måltider, som vi er så afhængige af.  Der skal være nok af proteiner, vitaminer og mineraler i vores daglige kost.

Overalt bliver vi oversvømmet med informationer om diæter, fitness, slankekure, nye kostråd, nytårsfortsæt, og mange andre tiltag til en bedre livsstil. Skal man blive veganer eller vegetar?  Det er alt sammen meget godt, fordi rigtig mange mennesker har brug for, at der sker noget nyt, for at bryde med de dårlige vaner.

Ernæring og sundhed har altid været to vigtige ting der følges ad. Mangel på ordentlig mad, sætter sine spor. Følgesygdomme ses desværre alt for tit, når man gennem en længere periode har fået usund mad. Det kan være følgende: Diabetes – Hjertekarsygdomme – For højt blodtryk – Overvægt og listen er lang. I Danmark er mere end 50% overvægtige, og det tal stiger hele tiden. Nytomsundhed behandler flere af disse emner.

Påstanden “ Du blir´ hvad DU spiser “ er et faktum

Man kan ikke forvente, at man skal strutte af sundhed, hvis man oftest spiser fastfood og mad med en masse usund fedt.  Læs mere her på Nytomsundhed.

Danskerne er ved at blive mere og mere overvægtige, både voksne og børn. Mange forskellige ting kan være skyld i at det er sådan. Dårlige vaner, manglende energi og overskud, stress, og desværre også nogle fødevarer, der ikke indeholder de samme sunde vitaminer som de gjorde engang. Der skal en større mængde frugt og grønt til, for at få tilstrækkelig af de samme vitaminer som man fik før i tiden.

Vi ønsker alle, at vores familier er glade og sunde. Vores motiver for en sundere livsstil er på plads, så hvad kan man gøre for at komme igang med de gode tiltag?

Der er mange råd som peger i alle retninger, men man må sørge for at finde det der fungerer, i den situation man befinder sig i. Her på siden Nytomsundhed prøver vi at oplyse om store resultater, med små ændringer.


GODE RÅD TIL DIG

nytomsundhed.dk-vaer-aktiv-
nytomsundhed.dk-kostraad
nytomsundhed.dk-vegetar-veganer
nytomsundhed.dk-skoenhedstips
nytomsundhed.dk-opskrifter

HVIS TING SKAL ÆNDRE SIG, SKAL DU ÆNDRE DIG !

For Things to Change, You Have to Change !

Hvorfor tager man på i vægt?

Læs mere her om hvilke grunde der kan være til at man tager på i vægt, og hvordan man kan finde ud af hvad man kan gøre ved det. LÆS MERE

VÆGTREGULERING

Et fornuftigt vægttab kan ændre din livsstil fuldstændigt. Selvom det kræver lidt viljestyrke betyder det ikke, at du behøver at undvære alt det du godt kan lide. Det at have en realistisk plan, kan hjælpe dig et langt stykke hen ad vejen mod det du gerne vil opnå. Hvis man har for høje forventninger, kan man risikere, at man giver op fordi det hele bliver for surt. Her på Nytomsundhed, sætter vi focus på vigtigheden af tilpasning til den enkeltes behov, er altafgørende for et tilfredsstillende resultat. Man bør være opmærksom på hvad man byder sin krop. I takt med at vi bliver ældre, har vi behov for kvalitet ikke kvantitet! Kroppen fungerer bedst med god næring.

Ofte søger vi sunde nemme løsninger. Sundfastfood er ikke noget der tager lang tid at tilberede. Læs mere her om en god løsning til dig, uanset hvor du er i dit liv.

MORGENMAD

Boost dine morgener

Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Hvis du har svært ved at få tid til at spise morgenmad, så kan dette være en hurtig og let løsning.

vaegt1-nytomsundhed.dk
MOTION – FITNESS – SPORT

Sådan kommer du i mål

Du behøver ikke at være professionel sportsudøver for at komme i form. Små ting kan gøre en stor forskel. Start din vej mod målet i dag.

nytomsundhed.dk-vaegt
MAXIMALT VÆGTTAB

Focus på kosten

Det behøver ikke være svært at komme igang med et sundt og varigt vægttab. Se enkle trin der er nemme at følge, selv i en travl hverdag

Gør det Sjovt og Sundt at dyrke Motion

Måske har du ikke lige følelsen og motivationen til, at komme igang med at motionere. Men det er ikke så uoverskueligt som du tror. Få tips på Nytomsundhed til hvad du kan gøre.

Mere fysisk aktivitet er altid vigtigt

Der bliver mere og mere sat focus på, at vi alle skal røre os mere.

Hvor er det godt – og nødvendigt. Fedme giver flere og flere alvorlige konsekvenser for samfundet. Alene her hvor vi bor i Danmark, er der 51 % af danskere der er overvægtige eller svær overvægtige. Alarmerende.

Og der skrives som aldrig før, om en sundere livsstil, mere motion, grønnere valg, og alt det andet.

Der kommer flere spændende nye tiltag til et sundere Danmark, her i 2021 og 2022.

LÆS MERE

Dit valg

Tænk på at “Lidt er bedre en ingenting” Så det gør noget ved det.

Ethvert tiltag du gør med hensyn til, at få lagt mere motion og fysisk aktivitet ind i din ugeplan, er super vigtigt og flot. Du vil takke dig selv for det senere, da det giver en langsigtet god effekt. Sammen med en fornuftig kostplan, vil det give dig en sundere hverdag.

Du kan, uden de store ændringer, gøre noget ved din nuværende livsstil, med hensyn til at skære ned på de usunde og skadelige madvaner.

LÆS MERE

Motion til dig

Det er altid godt at røre sig på den ene eller anden måde.

Der er ingen krav til, om det skal være hård træning, eller havearbejde og hundeluftning.

Motion giver mange fordele, fordi med mere bevægelse bliver man mere fysisk stærk, og det giver større velvære. Stillesiddende hverdag gør kroppen træt. Vores natur er helt fra starten af sådan, at vi har det bedst når vi rører os.

Hvordan og hvornår du bør motionere er afgørende for et godt resultat.

LÆS MERE

Skriv til os

Vi på Nytomsundhed, hjælper gerne med ideer og forslag til bedre livsstil.

Nytomsundhed & Børn

nytomsundhed.dk-genbrug-logo

info@nytomsundhed.dk

NYTOMSUNDHED.DK

Tlf. 2860 0682